Scheveningen neemt met makkelijke overwinning op Barendrecht afstand van nacompetitieplekken

DEN HAAG - Scheveningen heeft in de strijd tegen nacompetitie belangrijke punten behaald. De Schollekoppen wonnen met 4-0 van Barendrecht. Brandon Robinson was met twee treffers de grote man aan Scheveningse zijde.
Na 32 seconden zette de aanvaller de 1-0 al op het scorebord. Hij profiteerde van slecht verdedigen van de gasten uit Barendrecht. De 2-0 kwam twintig minuten later op het scorebord. Tim Peters rondde een schitterende aanval van Scheveningen af.
De tweede helft was Barendrecht iets sterker dan in de eerste helft en loerde de thuisploeg op de counter. Dat ging goed. Zo kon Robinson de 3-0 binnenschieten en bepaalde Barry Rog de eindstand op 4-0.

Zestiende plaats

De drie punten zijn voor Scheveningen belangrijk in de strijd tegen degradatie. De mannen van John Blok hebben nu vier punten meer dan Barendrecht. Barendrecht staat zestiende en die plek betekent aan het einde van het seizoen nacompetitie.

Scoreverloop Scheveningen - Barendrecht: 4-0 (2-0)
  • 1-0 Robinson