Garagebedrijf op Binckhorst Den Haag volledig uitgebrand: 'Vier auto's verwoest'

DEN HAAG - Op Industrieterrein De Binckhorst in Den Haag woedde in de nacht van dinsdag op woensdag een uitslaande brand. Rond 3.45 uur rukte de brandweer massaal uit. Het vuur brak uit in een pand van een garagebedrijf aan de Melkwegstraat.

De eerste melding kwam iets na 3.30 uur van een voorbijganger. Al snel sloegen de vlammen uit het pand. Om uitbreiding naar omliggende bedrijfsgebouwen te voorkomen deed de brandweer een beroep op omliggende korpsen.

De collega's van Wassenaar, Wateringen en Rijswijk werden direct opgeroepen. Later werd ook  gevraagd om de ambulances en de brandweer in Leidschendam en Zoetermeer. Hoe de brand kon ontstaan, is nog niet bekend. Volgens een woordvoerder van de brandweer moet het pand als verloren worden beschouwd. Rond 4.30 uur was de brand onder controle. Er is niemand gewond geraakt.

Aanzienlijke schade

In de auto waar de brand uitbrak, zijn zeker vier auto's door het vuur verwoest. 'Waaronder een dure', laat de eigenaar van dat bedrijf weten. Ook een naastgelegen garagebedrijf heeft aanzienlijke schade.


Meer over dit onderwerp:
BRANDEN MELKWEGSTRAAT DEN HAAG
Deel dit artikel: