Raymond van Barneveld zoenend gespot met andere vrouw dan Silvia, scheiding in gang gezet

Raymond van Barneveld
Raymond van Barneveld © Steve Christo/PDC
DEN HAAG - Darter Raymond van Barneveld is zoenend gespot met een vrouw. Dat is te zien op beelden van het Britse The Sun. De 51-jarige Van Barneveld is nog getrouwd met Silvia, maar zijn management laat weten dat de scheiding in gang is gezet.
Op de beelden van The Sun is te zien hoe Van Barneveld een onbekende vrouw zoent in de lobby van een hotel. Het zou gaan om een blondine van in de twintig.  

Echtscheiding

Raymond van Barneveld en zijn echtgenote Silvia waren bijna 25 jaar getrouwd. 'De echtscheiding is inmiddels ingezet', laat zijn management weten aan Omroep West. 'Raymond en Silvia willen dat graag in alle rust en in onderling overleg regelen.'
In 1995 trouwde Raymond van Barneveld met Silvia. Samen hebben ze twee kinderen en twee kleinkinderen. Er gingen al langer geruchten dat de twee uit elkaar zouden gaan.

Overval

Het stel was onlangs nog in het nieuws naar aanleiding van een overval op hun woning in Den Haag. Drie mannen uit Amsterdam zijn hiervoor veroordeeld tot celstraffen oplopend tot twee jaar. De darter zelf was ten tijde van de overval in het buitenland, maar zijn vrouw was wel thuis. Zij raakte lichtgewond.
Eind 2018 kondigde Raymond van Barneveld aan een jaar later te gaan stoppen met darten.