Van Barneveld blijft laatste in Premier League Darts

DEN HAAG - Raymond van Barneveld bezet ook na zes speelronden de laatste plaats in de Premier League Darts. De Engelsman Rob Cross wilde niet meewerken aan een mooi afscheid voor de Hagenaar, die bezig is aan zijn laatste seizoen. Cross won donderdagavond met 7-3 en blijft koploper in de competitie, die over twee weken Ahoy twee avonden aandoet.

Van Barneveld moet vrezen dat de twee speelronden in Rotterdam zijn laatste zijn in de Premier League. Van de negen deelnemers valt er na de negende ronde één af. 'Barney' kwam tot nu toe tot twee gelijke spelen en verloor al viermaal. Hij wacht als enige speler nog op zijn eerste zege dit seizoen.

'Frustrerend om niet te tonen wat ik kan. Geen excuses, het is mijn fout', twitterde Van Barneveld, die meteen ook zijn tegenstander complimenteerde. 'Rob Cross, je bent een geweldige speler.'

Van Gerwen overtuigt

Zijn landgenoot Michael van Gerwen en Cross gaan aan kop in de Premier League. Van Gerwen versloeg in Nottingham donderdagavond Gerwyn Price met 7-2. Voor de Welshman was het zijn eerste nederlaag. Hij was na vijf speelronden zelfs de enige nog ongeslagen speler. Van Gerwen boekte zijn vierde overwinning op rij tegen Price en deed dat bijzonder overtuigend.

LEES OOK: Raymond van Barneveld zoenend gespot met andere vrouw dan Silvia, scheiding in gang gezet

Deel dit artikel: