Gewonde na vechtpartij tussen supporters Katwijk en Quick Boys

© Omroep West
KATWIJK - Bij een vechtpartij tussen supporters van Quick Boys en Katwijk is zaterdag een persoon gewond geraakt. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
Quick Boys-supporters kwamen terug uit Eemdijk, waar de ploeg zelf speelde. De bus waar de fans inzaten, ging langs Sportpark De Krom, de thuishaven van Katwijk. Supporters hebben vervolgens met elkaar gebeld, waarna de vechtpartij ontstond.
De politie heeft nog niemand aangehouden. De bus is een stukje verderop gecontroleerd, maar dat verliep volgens de politie rustig. De ongeregeldheden hadden dus niks te maken met de Bollenstreekderby tussen Katwijk en Rijnsburgse Boys. De thuisploeg won met 2-1 van de Uien.

Vorige week ook rellen

Vorige week waren Katwijk-supporters ook al bij rellen betrokken. Toen wilden de supporters een café in Spakenburg bezoeken. Omdat ze daar niet welkom waren zorgde dit voor een gespannen situatie. Daarbij werd volgens een medewerker van het café ook met een dranghek gesmeten. Dit is ook te zien op beelden van RTV Utrecht. Maar door ingrijpen van de politie bleef het daar bij en konden de twee groepen uit elkaar worden gehouden.