SJC verslaat subtopper in doelpuntrijk duel, Noordwijk wint in slotfase

REGIO - SJC heeft SteDoCo met 6-3 verslagen. De ploeg van trainer Sjaak Polak stond na twaalf minuten spelen al op een 3-0 voorsprong. Koploper in de derde divisie VV Noordwijk kon pas in de slotfase afstand nemen van degradatiekandidaat Achilles ’29. In de laatste vijf minuten maakte de ploeg van Kees Zethof twee doelpunten waardoor er met 1-3 gewonnen werd in Groesbeek.
Polak kon zijn geluk niet op het eerste kwartier. Door doelpunten van Melvin van Stijn, Youssef el Baouchi en Tom Duindam zat SJC in een prima zetel. Uiteindelijk werd met een 3-1 stand de rust gehaald tegen de nummer zes van de competitie.
Na rust liep SJC snel uit naar een 5-1 voorsprong. De tegenstander uit Hoornaar deed nog wel wat terug, maar de zege kwam niet in gevaar. Uiteindelijk bepaalde El Baouchi met zijn tweede van de middag de eindstand op 6-3.

Westdijk

Noordwijk leek door een doelpunt van Sabir Achefay met 1-0 te winnen van Achilles ’29. De laagvlieger uit Gelderland scoorde echter tien minuten voor tijd de gelijkmaker. Noordwijk moest daarna nog vol aan de bak. Door doelpunten van Tjeerd Westdijk en Denzel James werd er uiteindelijk met 3-1 gewonnen.
Scoreverloop SJC - SteDoCo 6-3 (3-1)
  • 1-0 Van Stijn
  • 2-0 El Baouchi