Uitslagen derde divisie: Noordwijk wint opnieuw in blessuretijd, ook zege Quick Boys

REGIO - Derde divisie-koploper Noordwijk heeft zaterdag in blessuretijd gewonnen van ONS Sneek. Tjeerd Westdijk maakte in de 94ste minuut het winnende doelpunt. Nummer twee Quick Boys won ook. Het verschil tussen beide ploegen blijft vijf punten. Er zijn nog zeven wedstrijden te spelen.
SJC lijkt de veertiende plek definitief te kunnen vergeten. VVOG, dat nu veertiende staat, won met 3-0 van de Noordwijkers. De nummer veertien hoeft geen nacompetitie te spelen aan het einde van dit seizoen, de nummer vijftien wel. Het verschil is negen punten.
FC Lisse verloor in Hendrik-Ido-Ambacht van ASWH met 3-2. FC Lisse handhaaft zich in de middenmoot van de Derde Divisie.
Scoreverloop Noordwijk - ONS Sneek 2-1 (1-1): 1-0 Van Staveren, 1-1 Dantuma, 2-1 Westdijk.
Scoreverloop Quick Boys - De Dijk 3-0 (1-0): 1-0 Kaars, 2-0 Ket, 3-0 Tejan (strafschop).
Scoreverloop ASWH - FC Lisse 3-2 (2-1): 0-1 Oehlers, 1-1 Van den Bosch, 2-1 Van Driel, 3-1 Verhoeve, 3-2 Vermeulen.
Scoreverloop VVOG - SJC 3-0 (1-0): 1-0 Braam, 2-0 Ahrens, 3-0 Tijdens.