Opstelling ADO: Lex Immers opnieuw in de spits tegen Fortuna Sittard

DEN HAAG - ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk heeft geen wijzigingen doorgevoerd in zijn opstelling voor het uitduel met Fortuna Sittard. Evenals afgelopen zondag thuis tegen Vitesse (3-3) start Lex Immers op de spitspositie. Shaquille Pinas krijgt centraal achterin de voorkeur boven Wilfried Kanon, die weer beschikbaar is na een schorsing.

Groenendijk gaf zondag al aan dat het experiment met Immers in de spits goed is bevallen. Hij was bij ADO de uitblinker in een spektakelstuk en schoot zijn ploeg naar een 'punt met perspectief'. Er was dan volgens Groenendijk dan ook geen reden om veranderingen door te voeren.

Opstelling Fortuna Sittard: Koselev; Mac-Intosch, Ninaj, Heerings, Pinto; Rodriguez, Diemers, Smeets; Semedo, Novakovich, Lamprou.

Opstelling ADO Den Haag: Zwinkels; Malone, Beugelsdijk, Pinas, Meijers; Bakker, El Khayati, Goossens; Becker, Immers, Hooi.

Fortuna Sittard - ADO live op 89.3 FM Radio West

De eredivisiewedstrijd Fortuna Sittard - ADO Den Haag is woensdagavond vanaf 19.45 uur live te volgen op 89.3 FM Radio West. Jim van der Deijl en Pim Markering doen rechtstreeks verslag vanuit het Fortuna Sittard Stadion.

LEES OOK: 'Kaartenhemel' voor Koen: ernstig zieke ADO-fan ontvangt ruim 700 kaarten

Deel dit artikel: