Intertoys Zoetermeer Oosterheem gaat toch weer open

Intertoyswinkel ter illustratie
Intertoys, drukte, cadeaukaart © ANP
ZOETERMEER - Het filiaal van Intertoys aan de Florence Nightingalelaan in Zoetermeer gaat toch weer open. De winkel stond op de lijst met filialen die na het faillissement zouden sluiten, maar een franchisenemer heeft de zaak overgenomen. Dat laat een woordvoerder van Intertoys weten.
De speelgoedketen werd in februari failliet verklaard, maar de Portugese investeerder Green Swan maakt met een deel van de winkels een doorstart. In maart werd bekend dat in onze regio de vestigingen de Troelstralaan in Delft, de Willemstraat in Rijswijk, de Haven in Schoonhoven, de Nieuw-Marktpassage in Gouda, het Blokhuis in Lisse en de Florence Nightingalelaan in Zoetermeer zouden sluiten.
Het is nog niet bekend wie de franchisenemer is en wanneer de winkel open gaat. Op een aanplakbiljet op de deur staat te lezen: 'Hiep hiep hoera! Wij gaan niet weg! Binnenkort weer open met nog meer assortiment.'
Dit artikel is tot stand gekomen na een tip via Facebook Live. Heb jij ook een onderwerp waar Omroep West volgens jou aandacht aan moet besteden? Praat elke vrijdagochtend om 08.45 uur mee tijdens de redactievergadering live op Facebook. Meer info op www.omroepwest.nl/facebooklive.