Aletha Leidelmeijer met nipte voorsprong aan de leiding in de toto

REGIO - Aletha Leidelmeijer gaat aan kop in onze toto. De FOX Sports-presentatrice voorspelde veertien van de 25 wedstrijden goed. Profvoetballer Johan Voskamp zit haar op de hielen. De man met de bijnaam: 'de stier van De Lier', heeft twee wedstrijden minder goed voorspeld.

Leidelmeijer schakelt bij het voorspellen van de toto trouw de hulp van Lex Schoenmaker junior in. Schoenmaker junior is een kenner van het amateurniveau en geeft Leidelmeijer zo voldoende tips mee, waardoor ze nu op de hoogste trede staat.

Alle deelnemers aan onze toto komen nog één keer in actie. Voor Bas Muijs is het doek al gevallen. De Omroep West-presentator heeft slechts acht wedstrijden goed voorspeld en kan Leidelmeijer niet meer achterhalen.

Kleine kans

De kans is ook klein dat Kim Holland en Randy Wolters met de eer gaan strijken. De profvoetballer van NEC en de pornoactrice hebben tien wedstrijden goed voorspeld. Ze moeten zelf een goede dag hebben en hopen dat Leidelmeijer heel wat steekjes laat vallen.

Als er aan het einde van de rit meerdere deelnemers met hetzelfde puntenaantal bovenaan staan, dan volgt er een extra ronde. Volgende week beginnen we de laatste ronde met Bas Muijs, die de schade mag gaan beperken.

Afbeelding

LEES OOK: