Verschillende ongelukken zorgen voor op een na drukste avondspits van dit jaar

REGIO - Verschillende ongelukken op meerdere snelwegen leidde dinsdagavond tot een zware avondspits. Volgens Rijkswaterstaat was het zelfs de op een na drukste avondspits van dit jaar. In onze regio ging mis op de A4 bij knooppunt Nieuwe Meer, de A13 bij Delft en op de A20 bij Rotterdam richting Gouda.

Dinsdagmiddag rond 14.00 uur botsten een auto en een vrachtwagen op elkaar op de A13 bij Delft richting Rotterdam. De inzittende van de auto raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. De weg werd rond 17.30 uur weer vrijgegeven.

Op de A20 bij Rotterdam botsten een vrachtwagen en een bestelauto op elkaar, waardoor de snelweg richting Gouda werd afgesloten. Ook deze weg werd rond 17.30 uur vrijgegeven. Door omrijders via de A4 van Amsterdam richting Rotterdam werd het ook op die snelweg druk.

Bermbrand op A44 geblust

Op de A44 was het dinsdagmiddag ook druk. Door een bermbrand bij Kaag Dorp/Noordwijkerhout werd de snelweg richting Nieuw-Vennep afgesloten. Die brand is geblust en de afsluiting werd rond 16.00 uur opgeheven.

Meer over dit onderwerp:
VERKEER ANWB FILE ONGELUK SNELWEG
Deel dit artikel: