Competitiedebuut voor ADO-back Robin Polley tegen PSV

DEN HAAG - ADO Den Haag heeft zondagmiddag een debutant in de basisopstelling. Robin Polley mag in Eindhoven starten tegen PSV. De jongeling krijgt een kans omdat Tom Beugelsdijk is geschorst en Giovanni Troupee, Shaquille Pinas en Danny Bakker allen geblesseerd zijn.

Verwachting ADO-trainer Fons Groenendijk:
'Pinas, Muhringen, Troupee en Beugelsdijk zijn niet inzetbaar. Ook Bakker is twijfelachtig. Ik heb eerder met ADO meegemaakt dat we veilig waren en dat we de wedstrijd daarna als figurant gingen optreden (Heracles-uit). Dat wil ik niet. Het wordt een puzzel.'

'Of de 0-7 van eerder dit seizoen meespeelt? Je kan van PSV verliezen, maar niet op die manier. Dat is een smetje. Ik ben hem nog niet kwijt. Zeker de manier waarop doelpunten toen tot stand kwamen. Dat past niet bij ADO en ook niet bij mij.'

Vermoedelijke opstelling:
Robin Polley gaat zijn competitiedebuut maken. Eerder maakte hij al minuten in het KNVB Bekertoernooi tegen OJC Rosmalen. Lex Immers zal een linie zakken en staat samen met John Goossens voor de verdediging. Voorin start Tomas Necid als spits en komt Erik Falkenburg vanaf de flank.

Uitgelicht:
De laatste keer dat ADO Den Haag in Eindhoven wist te winnen is acht jaar geleden. Wesley Verhoek kroonde zich toen als matchwinner in de 0-1 gewonnen wedstrijd. Op 2.30 minuten scoort Verhoek de enige goal in de wedstrijd.

Volg PSV - ADO Den Haag live:
De wedstrijd tussen PSV en ADO Den Haag is zondagmiddag vanaf 16.40 uur live te volgen op 89.3 Radio West. Ook via onze social media-kanalen blijf je op de hoogte.

LEES OOK: Supportersvereniging ADO: 'KNVB heeft gegokt en verloren'

Meer over dit onderwerp:
ADO DEN HAAG PSV EREDIVISIE VOETBAL
Deel dit artikel: