Quick Boys gooit titelstrijd open met knappe overwinning op Noordwijk

KATWIJK - Quick Boys heeft met een 2-0 overwinning op Noordwijk de titelrace in de derde divisie weer volledig open gegooid. Het gat tussen de Katwijkers en koploper Noordwijk is nu nog maar twee punten. De mannen van trainer Erik Assink scoorden ín de eerste helft twee keer en dat was voldoende voor de drie punten.

Na een kwartier spelen bracht Marc de Kruijs het publiek op Nieuw Zuid op de banken. De aanvaller kopte een voorzet van Dennis Kaars binnen. Vlak voor rust verdubbelde Kay Tejan de voorsprong voor de ploeg uit Katwijk door een counter doeltreffend af te ronden.

Na de thee was Noordwijk veelvuldig op de helft van de tegenstander te vinden. Tot echt grote kansen leidde dat niet. Quick Boys bleef ondertussen loeren op een counter met de snelle Tejan. De Katwijkers kregen een aantal kansen om de wedstrijd al vroeg in het slot te gooien, maar faalde een aantal keer oog-in-oog met Noordwijk-doelman Roy Rondeltap. De missers bleken niet fataal. Dankzij prima verdedigend werk tilde Quick Boys de overwinning over de streep.

Scoreverloop Quick Boys - Noordwijk: (2-0)

  • 1-0 De Kruijs
  • 2-0 Tejan

Opstelling Quick Boys: Van der Helm, Bloemendaal ('65 Mahmoed), Bosman, Tesselaar, Van der Plas, Ravensbergen, Ket (88. Baten), De Kruijs, Tejan, Kaars, Van Nieuwkerk (85. Hofwegen),

Opstelling Noordwijk: Rondeltap, Smith (76. Rietveld), Bröcker, Van der Neut (58. Le Congé) Overvliet, Achefay (79. Achefay), Reynaers, Roshanali, Van Staveren, Wendt, Westdijk

Stadion: Nieuw Zuid
Toeschouwers: 5000

LEES TERUG: 'Quick Boys de drie punten voor de sfeer, Noordwijk voor de wedstrijd'

Deel dit artikel: