FC Lisse scoort vijf keer, SJC krijgt vijf doelpunten om de oren

© Orange Pictures/nabewerking: Omroep West
REGIO - Op het eigen sportpark Ter Specke heeft FC Lisse met 5-0 gewonnen van Achilles ’29. Rik Vermeulen scoorde een hattrick voor de Bollenstreekclub. SJC ging in eigen huis hard onderuit tegen directe concurrent Eemdijk: 5-0.
Voor rust hield Lisse zich nog in. Met een 1-0 voorsprong zochten de mannen van Robert de Ruiter de kleedkamers op. Na de thee was de beer los. Aan de hand van de Rik Vermeulen scoorde Lisse vier keer. Ondanks de drie punten blijft Lisse tiende staan.
Eemdijk heerste vooral aan het einde van de tweede helft in Noordwijk. Bij rust stond het nog maar 0-1 voor de gasten uit de provincie Utrecht. In de laatste twintig minuten wisten de gasten nog vier keer het doel te vinden. Door het verlies wisselen Eemdijk en SJC van positie. SJC staat nu zestiende, Eemdijk vijftiende.
Scoreverloop FC Lisse – Achilles ’29 5-0 (1-0): 1-0 Vermeulen, 2-0 Vermeulen, 3-0 Vermeulen, 4-0 Koomen, 5-0 Adouch
Scoreverloop SJC – Eemdijk 5-0 (1-0): 0-1 Bout, 0-2 Bouw, 0-3 El Bannay 0-4 Bouw, 0-5 Van Eeken