VVSB verliest op Het Kasteel, Katwijk gelijk tegen degradatiekandidaat

REGIO - Op bezoek bij Jong Sparta heeft VVSB een kleine nederlaag geleden. Op het Rotterdamse Kasteel werd het 2-1 voor de talenten van de eerste divisieclub.
Het is de tweede nederlaag achter elkaar voor de ploeg van trainer Eric Meijers. Vorige week werd er verloren van GVVV. In de havenstad kwam VVSB nog wel op voorsprong door een treffer van Frank Tervoert. Na rust zorgde de Spartanen ervoor dat de achterstand een voorsprong werd door twee keer te scoren. VVSB blijft vijftiende staan in de tweede divisie.
Verslaggever Willem van Zuilen in gesprek met Eric Meijers

Willem van Zuilen in gesprek met Jong Sparta-trainer Jeroen Rijsdijk

Rijnsburgse Boys heeft in eigen huis een knappe 3-1 overwinning geboekt op de Treffers. Alle doelpunten van ‘de Uien’ vielen na rust. Edo Knol, Roderick Gielisse en Joël Tillema scoorden de treffers voor de Rijnsburgers.
Punten laten liggen
VV Katwijk heeft twee punten laten liggen op bezoek bij Barendrecht. Jan-Willem Tesselaar schoot vijf minuten voor tijd de 1-1 binnen. Katwijk keek op dat moment al bijna een uur tegen een achterstand aan. Katwijk staat vierde in de tweede divisie.
Scoreverloop Jong Sparta – VVSB: 2-1 (0-1) 0-1 Tervoert, 1-1 Brute, 2-1 Abdullah
Scoreverloop Rijnsburgse Boys – De Treffers: 3-1 (0-1) 0-1 Rodrigues, 1-1 Knol, 2-1 Gielisse, 3-1 Tillema
Scoreverloop Barendrecht – Katwijk: 1-1 (1-0): 1-0 Krolis, 1-1 Tesselaar