Westlandia brengt HBS nog verder in de degradatieproblemen

NAALDWIJK - Op bezoek bij Westlandia is HBS met 2-0 onderuit gegaan. Door het verlies lijkt een degradatie onafwendbaar. Het gat met de nacompetitieplekken is opgelopen tot vijf punten. Westlandia lijkt veilig en is nog in de race voor de derde periodetitel.
Westlandia verdeelde de doelpunten netjes over beide helften. Binnen een minuut maakte Brandon Tichem al de 1-0 voor de Naaldwijkers. Een voorsprong waar de ploeg comfortabel mee kon spelen, dit omdat HBS amper gevaar stichtte.
Vlak na rust was HBS vlakbij de gelijkmaker nadat de thuisploeg de bal dom verspeelde. HBS faalde echter en Westlandia kon gelukkig adem halen. De 2-0 viel uiteindelijk pas tien minuten voor tijd. Can Memisoglu was de doelpuntenmaker.
Scoreverloop Westlandia – HBS 2-0 (1-0): 1-0 Tichem, 2-0 Memisoglu