Vierde nederlaag op rij voor 'uitgespeeld' Quick

Verslagenheid bij Quick-speler Marc Boshoff.
Verslagenheid bij Quick-speler Marc Boshoff. © Orange Pictures
DEN HAAG - Quick heeft zondag voor de vierde keer achter elkaar een competitiewedstrijd verloren. De ploeg van trainer Paul van der Zwaan was in Echt niet opgewassen tegen EVV: 3-0. Daardoor is de Haagse derdedivisionist naar een tiende plaats gezakt.
In het eerste bedrijf kreeg Quick nog wel wat kansen, maar tot scoren kwamen de Hagenaars niet. Vijf minuten voor de rust kwam EVV daarentegen op 1-0 via Rick Geenen.
Diezelfde oud-profvoetballer van Fortuna Sittard en het Duitse Hansa Rostock scoorde na 65 minuten opnieuw, ditmaal uit een strafschop. Vrijwel direct daarna tekende Shaquille Simmons voor de derde Limburgse treffer van het duel.

Omgewaaide lichtmast

De wedstrijd werd op zondag 10 maart afgelast wegens een omgewaaide lichtmast. Op vier speelronden voor het einde is Quick al zo goed als zeker uitgespeeld. Kampioen worden is niet meer mogelijk en datzelfde geldt nagenoeg voor zowel een periodetitel pakken als degraderen.
Scoreverloop EVV - Quick 3-0 (1-0):
  • 1-0 Rick Geenen
  • 2-0 Rick Geenen (penalty)
  • 3-0 Shaquille Simmons