Derde divisie: Westlandia wint inhaalwedstrijd bij Hercules

Westlandia-speler Melvin Vissers legt aan voor een schot.
Westlandia-speler Melvin Vissers legt aan voor een schot. © Orange Pictures
NAALDWIJK - Westlandia heeft weer een overwinning bijgeschreven. Het inhaalduel met Hercules in Utrecht leverde donderdagavond een 2-3 zege op. Remon van Bochoven werd twintig minuten voor tijd matchwinnaar namens de Naaldwijkers.
Nadat de thuisploeg al vroeg op voorsprong was gekomen, boog Westlandia die achterstand nog voor de rust om in een 1-2 voorsprong. Nick van Vliet - evenals topscorer Giovialli Serbony weer terug na een schorsing - en Melvin Vissers namen de Westlandse treffers voor hun rekening.
Hercules kwam na een uur spelen weer langszij. Serbony, die ook al de assist verzorgde bij het doelpunt van Vissers, stelde vervolgens Van Bochoven in staat om de winnende goal binnen te koppen. Westlandia staat nu twaalf punten los van de degradatiezone, met nog vier speelronden te gaan.
Scoreverloop Hercules - Westlandia 2-3 (1-2):
  • 1-0 Ould-Chikh
  • 1-1 Nick van Vliet
  • 1-2 Melvin Vissers
  • 2-2 Ould-Chikh
  • 2-3 Remon van Bochoven