Komt papa prins Harry nu wel of niet naar Den Haag? 'Nog geen afmelding ontvangen'

Prins Harry en Meghan Markle bij sluitingsceremonie Invictus Games in Sydney.
Prins Harry en Meghan Markle bij sluitingsceremonie Invictus Games in Sydney. © ANP
DEN HAAG - De organisatie van de Invictus Games gaat er vanuit dat de Britse prins Harry, die maandag voor de eerste keer vader is geworden, donderdag volgens afspraak aanwezig is bij de officiële lancering van het evenement in Den Haag. Een woordvoerder van de Invictus Games zei maandag dat de organisatie geen afmelding heeft ontvangen.
Prins Harry is bedenker en beschermheer van de Invictus Games, een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. Hij is donderdag bij de officiële aftrap van het aftellen naar de spelen die volgend jaar van 9 tot 16 mei in Den Haag worden gehouden.
Aanvankelijk zou prins Harry deze week ook naar Amsterdam reizen. Zijn woordvoerder maakte vrijdag bekend dat dit deel van de reis om logistieke redenen is geschrapt.

Bevallen van zoon

Meghan Markle, de vrouw van prins Harry, is bevallen van een zoon. Harry en Meghan tonen hun zoon over twee dagen aan de wereld.
De naam van het eerste kindje van prins Harry en Meghan, die op 19 mei precies een jaar zijn getrouwd, is nog niet bekendgemaakt. Vader en moeder denken nog na over een naam. Die moet binnen een paar dagen bekend zijn.