Familie van meisje (2) na uren gevonden

Anoniem kind op fiets, komt niet in het verhaal voor. Foto archief
Kind op fiets. Foto archief
DEN HAAG - De familie van het meisje dat dinsdag is gevonden door agenten op de Laan van Wateringse Veld in Den Haag is terecht. Dat meldt de politie. Het meisje werd rond 10.00 uur gevonden.
Het meisje liep op straat en riep 'Nani', wat oma zou betekenen. Ze spreekt Nederlands, maar kon haar eigen naam niet vertellen. Volgens de politie gaat het goed met haar.

Het meisje heeft volgens de politie een Aziatisch of Indisch of Zuid-Amerikaans uiterlijk. Ze heeft lang zwart haar en droeg een wit vest met een roze capuchon en een zwart glitterrokje met zilver riempje. Verder draagt ze te grote roze slippers, met roze glitters en bloemen, van het merk Birkenstock.

Onderzoek

De politie deed in de omgeving, onder andere bij kinderdagverblijven, een buurtonderzoek, maar vond hierbij niemand die haar miste. Ze is gevonden aan de Laan van Wateringse Veld, ergens tussen huisnummers 781 en 791.
Volgens de politie gebeurt het wel vaker dat een kind wordt gevonden, maar niet dat ze zo lang de ouders niet kunnen vinden. Het meisje is inmiddels overgedragen aan Jeugdzorg.