Vijftien gewonden bij grote brand in Naaldwijk

NAALDWIJK - Bij een grote brand in Naaldwijk zijn vijftien mensen gewond geraakt, van wie twee zwaargewond. Dat zegt een woordvoerder van de brandweer. De brand ontstond in de nacht van zaterdag op zondag boven een grillroom/pizzeria aan de Molenstraat. De brand is uit en de schade aan het pand groot.

Alle gewonden hebben rook ingeademd, aldus de brandweerwoordvoerder. Acht van de vijftien gewonden zijn ter plaatse onderzocht door het ambulancepersoneel. Zeven gewonden, waaronder een baby zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer heeft meerdere mensen uit hun woning gered, enkele van hen stonden volgens de woordvoerder op het dak.

Omliggende woningen zijn ontruimd.  Hoeveel mensen zijn geëvacueerd kon de woordvoerder van de brandweer niet zeggen. Op het moment dat de brand woedde, was er veel uitgaanspubliek aanwezig. Daardoor was de situatie enigszins onoverzichtelijk. De brandweer controleert de woningen om te bepalen wie terug naar huis kan. Voor degenen die niet terug mogen, wordt opvang geregeld.


Meer over dit onderwerp:
BRAND GEWONDEN NAALDWIJK MOLENSTRAAT
Deel dit artikel: