Doek gevallen voor HBS in derde divisie na nederlaag bij Blauw Geel '38

REGIO - De voetballers van HBS komen volgend seizoen niet meer uit in derde divisie zondag. Na de 1-0 nederlaag tegen Blauw Geel '38 kunnen ze niet meer aan degradatie ontsnappen. De Haagse formatie is al weken hekkensluiter en kon na het ontslag van Marcel Koning onder interim-trainer Ben van Dam het tij niet keren.
In de eerste helft wist HBS het doel nog schoon te houden, maar na rust werd het op knullige wijze 1-0. Tom Beissel mocht tussen drie man van HBS raak koppen vanuit een corner. Blauw Geel '38 drong daarna aan, maar de schade bleef beperkt voor HBS.
Doordat OJC Rosmalen, de nummer zestien, zondag gelijkspelde bij Hercules (2-2) ligt een promotie/degradatie-plaats buiten het bereik van HBS, dat na drie seizoenen derde divisie volgend seizoen in de hoofdklasse uitkomt.

Zes goals

Quick en Westlandia zijn veilig in de derde divisie en spelen met nog twee duels te gaan nergens meer om. Desondanks haalde Quick wel behoorlijk uit zondag. JVC Cuijk werd - vooral in de tweede helft - behoorlijk van de mat getikt en kreeg maar liefst zes treffers om de oren: 6-1. Westlandia speelde met 0-0 gelijk tegen Dongen.
Scoreverloop Blauw Geel '38 - HBS: 1-0 (0-0)