Drie auto's botsen op A44, drie kwartier vertraging

WARMOND - Drie auto's zijn donderdagochtend rond 8.00 uur op elkaar gebotst op de A44 richting Amsterdam. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Burgerveen. De linkerrijstrook werd afgesloten.

De ANWB waarschuwde voor negen kilometer stilstaand verkeer en meer dan drie kwartier vertraging. De file begon bij Warmond. Om 8.30 uur werd de afgesloten rijstrook weer vrijgegeven en kwam het verkeer langzaam weer op gang.  

Het is al de derde keer deze week dat er tijdens de ochtendspits grote problemen zijn op de A44. Woensdagochtend gebeurde er rond 7.15 uur een ongeluk bij Kaag-Dorp. Hierbij waren vier auto's betrokken. Vanwege dit ongeluk werd de linkerrijstrook tot 8.00 uur afgesloten. De file begon bij Oegstgeest en ANWB-woordvoerder René Passet waarschuwde voor meer dan een uur vertraging.  

Nog twee ongelukken

Maandagochtend was het ook al afzien op de A44, na twee ongelukken. Het eerste ongeluk vond toen om 7.00 uur plaats bij Oude Wetering en leidde tot elf kilometer file en meer dan drie kwartier vertraging. Na ruim een uur waren deze problemen voorbij, maar vervolgens ging het opnieuw mis.Om 9.30 uur gebeurde er namelijk weer een ongeluk, bij Kaag-Dorp. Kijk hier voor de actuele file-informatie.

Meer over dit onderwerp:
FILE A44 WARMOND
Deel dit artikel: