Moeder beschuldigt medewerker Duinrell van ongewenste intimiteiten

WASSENAAR - De moeder van een 12-jarig meisje beschuldigt een medewerker van attractiepark Duinrell van het onzedelijk betasten van haar dochter. De medewerker zou aan het begin van deze week bij de Falcon-achtbaan meerdere malen aan de billen van het meisje hebben gezeten. Duinrell zegt dat de situatie direct is opgelost en betreurt de ophef die daarna nog ontstond. Het park heeft zijn excuses aangeboden.

In een emotionele Facebookpost schrijft de moeder dat haar dochter tijdens een schoolreis na een rit in de achtbaan een actiefoto wilde kopen. Omdat haar dit niet lukte, vroeg ze hulp aan de omstreeks 20-jarige medewerker. Die gaf haar volgens de moeder van het meisje drie maal een tik op haar billen. Het meisje stapte vervolgens naar haar leraar die contact zocht met het management van Duinrell.

Dat schrok van het verhaal en ging direct met de moeder, de dochter, de medewerker en de leerkracht in gesprek. 'Er is toen aangegeven dat er geen enkele intentie is geweest tot grensoverschrijdend gedrag. Wij hebben toen bovendien onze excuses aangeboden,' aldus een woordvoerder van Duinrell.

Naar tevredenheid opgelost
Volgens Duinrell is de situatie toen direct naar tevredenheid van alle partijen opgelost. Dat weerhield de moeder er niet van de volgende dag de Facebookpost te plaatsen. 'Ik wil iedereen waarschuwen en vragen dit massaal te delen,' schrijft de moeder. Duinrell zegt het beeld dat hierdoor is ontstaan te betreuren.

Meer over dit onderwerp:
DUINRELL WASSENAAR ONGEWENSTE INTIMITEITEN
Deel dit artikel: