Studio Alphen en WOS Media genomineerd voor titel beste lokale omroep

REGIO - Studio Alphen en WOS Media, mediapartners van Omroep West, maken kans om uitgeroepen te worden tot beste lokale omroep van Nederland. Ze behoren tot de acht genomineerden voor de prijs die door de stichting Nederlandse Lokale Publieke Omroepen (NLPO) wordt uitgereikt.

WOS Media uit de gemeente Westland werd in 2014 al eens uitgeroepen tot lokale omroep van het jaar, Studio Alphen pakte de prijs nog nooit. Beide omroepen werden ook in 2016 en 2017 genomineerd, de WOS ook nog in 2013 en 2015.

Overige kanshebbers zijn 1Twente (Enschede), Dtv Oss, RTV NOF (Noordoost Friesland), OOG (Groningen), Omroep Venlo en Studio040 (Eindhoven). Ook deze omroepen zijn eerder genomineerd geweest. De verkiezingsavond wordt op vrijdag 14 juni gehouden in Hilversum.

Twee keer kans

Overigens maken Studio Alphen en WOS Media twee keer kans om een award te winnen. De lokale omroep uit Alphen aan den Rijn is voor verslaggeving van de Champions League-waterpolo genomineerd in de categorie 'innovatie', WOS Media heeft een tweede nominatie in de categorie 'video'.

Deel dit artikel: