Brute beroving van taxichauffeur: klant gaat er met auto vandoor

DEN HAAG - Een taxichauffeur is maandagochtend tijdens een rit vanuit Den Haag op brute wijze van zijn auto beroofd door een klant. Nabij de Van Brienenoordbrug op de A16 in Rotterdam werd hij door de klant uitgescholden, bedreigd en al rijdend op zijn hoofd geslagen. De chauffeur wist de taxi aan de kant te zetten. Daarna ging de klant er met zijn taxi en spullen vandoor.

De chauffeur nam de klant zondagnacht mee vanaf een horecagelegenheid op het Spui in Den Haag. Eenmaal op de A16 liep het uit de hand: de klant begon met schelden en dreigen en zei dat de chauffeur harder moest rijden.

De taxichauffeur zag via zijn achteruitkijkspiegel hoe de klant naar voren kwam en hem op zijn hoofd sloeg. Nadat de klant twee keer had uitgehaald, heeft de chauffeur de taxi aan de kant gezet. De klant sprong vervolgens achter het stuur en ging er met zijn taxi vandoor.

Verdachte nog niet gevonden

De chauffeur heeft meteen de politie gebeld. Niet veel later werd de auto teruggevonden nabij de Sportlaan in Rotterdam. Er is nog geen verdachte aangehouden.

LEES OOK: Taxichauffeur denkt klant te zien, maar wordt beroofd

Meer over dit onderwerp:
DEN HAAG SPUI TAXI BEROVING
Deel dit artikel: