Droomfinale of niet? VVSB en Quick Boys tegenover elkaar in nacompetitiefinale

REGIO - Quick Boys en VVSB staan komende week tegenover elkaar in de strijd om een plek in de tweede divisie. Beide ploegen wonnen zaterdag hun tweede duel in de eerste ronde van de nacompetitie en staan daardoor in de finale. Quick Boys won met 1-0 van O.S.S. 1920, VVSB verloeg Hoek met 4-2. De twee wedstrijden in de finale worden woensdag en zaterdag afgewerkt.
Eerder deze week deden Quick Boys (1-3 winst) en VVSB (2-3 overwinning) al goede zaken en hadden daardoor een goede uitgangspositie voor de finale. Bij Quick Boys - O.S.S. 1920 viel slechts één goal, in de extra tijd scoorde Kay Tejan de 1-0. De woensdag opgebouwde voorsprong kwam geen moment in gevaar.
Bij het duel van VVSB tegen Hoek scoorde Frank Tervoert, vlak voor en vlak na de rust. VVSB zat op rozen, maar toen Thomas van Renterghem Hoek in de tweede helft langszij bracht, werd de strijd voor de finale weer spannend. Met zijn derde van de middag, besliste Tervoert een kwartier voor tijd de wedstrijd. In de blessuretijd maakte Lovette Felicia de 4-2.

Einde seizoen

Voor hoofdklasser Jodan Boys zit het seizoen er nu definitief op. De Goudse ploeg streed in de nacompetitie voor promotie naar de derde divisie. Na de 2-0 nederlaag woensdag tegen tegenstander Sparta Nijkerk, ging het tweede duel zaterdag ook verloren, met 2-1. Jodan Boys speelt hierdoor volgend seizoen opnieuw in de hoofdklasse.
Scoreverloop Quick Boys - O.S.S. 1920: 1-0 (0-0)