Feest in Leo's Koffiehuis na winst oranje-vrouwen

DEN HAAG - Feest in café Leo's Koffiehuis in Den Haag na de overwinning van de Oranje Leeuwinnen dinsdag in de wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland. In de 92ste minuut werd het 0-1 voor Nederland, waarmee de eerste WK-wedstrijd moeizaam werd gewonnen.
Als het na 75 minuten nog steeds 0-0 is, bromt één van de gasten in Leo's Koffiehuis: 'Dan moet het maar gebeuren in het Haags kwartiertje.' En áls het dan gebeurt, is de euforie groot. 'De mannen halen de laatste jaren het WK niet eens. Aan deze dames gaan we nog veel plezier beleven.'
Ook bij Nico van der Starren in Den Haag gaat het dak eraf. Hij heeft zijn huis en tuin aan de Miquelstraat helemaal oranje versierd. Na het doelpunt gaan het gezin Van der Starren en hun bezoek zelfs in polonaise de straat op.
Omroep West rijdt door de regio om de leukste verhalen op de kaart te zetten. Moeten onze verslaggevers ook een keer bij jou langs komen? Mail dan naar opdekaart@omroepwest.nl.