John Medley ziet Abraham: 'Shit, ik ben de lul'

DEN HAAG - De Haagse volkszanger John Medley mag vijftig kaarsjes uitblazen. Hij is zondagmiddag door familie en vrienden verrast bij Leo's Koffiehuis in Den Haag, waar ze een feest voor hem georganiseerd hadden.
Medley is vooral bekend onder de Haagse voetbalsupporters. Regelmatig brengt hij zijn nummers ten gehore in de amateurvoetbalkantines.
John wist niks van feestje af. 'Toen ik hier aan kwam rijden en ik die grote Abrahampop zag dacht ik: shit ik ben de lul. Maar heel leuk natuurlijk dat ze dit georganiseerd hebben.' Leo van Leo’s koffiehuis: 'Ik heb al heel veel meegemaakt met John en hij betrekt mij ook bij veel dingen. Het streelt wel een beetje mijn ego dat ik hier zijn vijftigste verjaardag mag organiseren.'
Omroep West zond in 2016 de serie 'De Medleys, op weg naar eeuwige trouw' uit. In acht afleveringen volgden we John en zijn vrouw Mijntje in de voorbereidingen naar hun huwelijk. Vanaf zondag wordt de serie opnieuw uitgezonden op TV West, vanaf 17.00 uur en daarna ieder heel uur in de herhaling.