Nieuw onderzoek naar vermiste Anja Schaap na tip getuige

De politie deed nieuw onderzoek na de tip van een getuige I
De politie deed nieuw onderzoek na de tip van een getuige I © politie.nl
KATWIJK - De politie heeft woensdagochtend een passantenonderzoek gehouden op de hoek van de Melkweg met de Hoorneslaan in Katwijk in verband met de vermissing van Anja Schaap.
Dit gebeurde na een tip van een getuige. Die persoon heeft op 29 mei rond 6.00 uur op de Melkweg iemand zien lopen die op Anja lijkt.
Schaap wordt sinds eind mei vermist. De 33-jarige vrouw verliet in de nacht van dinsdag 28 op woensdag 29 mei om ongeveer 01.50 uur café In den Blauwen Bock aan de Badstraat. Daarna verdween ze van de radar. Ze kwam nooit thuis aan.

'Niet de indruk dat ze teveel gedronken had of onder invloed was'

Volgens een medewerkster van het café die werkte op de avond van Anja's vermissing kwam ze normaal over. 'Ze wekte niet de indruk dat ze teveel had gedronken of onder invloed was', vertelt de vrouw.
Dinsdag besteedden Team West en Opsporing Verzocht nogmaal aandacht aan de zaak. Volgens de politie zijn hier dertig tips uitgekomen. Een woordvoerder kan nog niet zeggen wat voor een tips dat zijn. 'Er zitten nieuwe en nuttige tips bij waar we momenteel onderzoek naar doen.'

LEES OOK: Vermiste Anja Schaap mogelijk richting parkeerplaats bij Katwijks strand gelopen