Stel je vraag aan burgemeester Pauline Krikke op Radio West

Burgemeester Krikke komt iedere maand langs. | Foto Omroep West
Burgemeester Krikke komt ieder maand langs. Foto Omroep West
DEN HAAG - Burgemeester Pauline Krikke van Den Haag is vrijdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur te gast in het radioprogramma Studio Haagsche Bluf van Omroep West. Ze zal onder andere praten over Parkpop, Veteranendag en de toename van het aantal incidenten tijdens de afgelopen jaarwisseling.
Woensdag zei burgemeester Krikke tijdens een debat in een commissievergadering dat het zachte weer mogelijk een oorzaak was van die toename. De politie-inzet tijdens de afgelopen jaarwisseling nam flink toe. Ook waren er meer autobranden en steeg het geweld tegen hulpverleners.
Tijdens het debat kwam overigens de Scheveningse vonkenregen niet aan bod, omdat daar nog een onderzoek naar loopt door de Onderzoeksraad voor Veiligheid.

Drukke dagen in het verschiet

Den Haag maakt zich ook op voor het drukste weekend van het jaar. Allereerst start deze vrijdag Parkpop. In de Haagse binnenstad is Parkpop Down Town met onder anderen Rondé en Shella & The Kit. Op zaterdag is Parkpop Saturday Night. En zondag sluit Parkpop af met optredens van onder anderen Ilse de Lange en Ronnie Flex.
Bovendien staat Den Haag zaterdag stil bij de vetaranen tijdens de Veteranendag. Ruim vierduizend militairen en veteranen marcheren dan door de binnenstad. Bezoekers moeten rekening houden met afgesloten wegen en omleidingen.

Stel jouw vraag

De meeste vragen over deze onderwerpen zal presentator Tjeerd Spoor stellen. Heb je ook een vraag aan de burgemeester? Bel dan tijdens de uitzending tussen 18.00 en 19.00 uur naar 070-3905454. Of mail jouw vraag nu alvast naar haagschebluf@omroepwest.nl.