West Wekker: HTM staakt en de koning opent zijn huisdeur

© HTM
REGIO - Goedemorgen! Gelukkig is het mooi weer, want je kunt de fiets of benenwagen vandaag wel gebruiken: de HTM doet toch volledig mee in de staking voor een betere cao. Verder vandaag: een kijkje achter de hekken van Huis ten Bosch.

Wat kun je vandaag verwachten?

  • 1
  • 2
  • De gemeente Noordwijk houdt een extra raadsvergadering waarin de profielschets van de nieuwe burgemeester wordt vastgesteld. Hiervoor is de commisaris van de Koning Jaap Smit uitgenodigd. Sinds begin dit jaar is Jon Hermans-Vloedbeld waarnemend burgemeester van Noordwijk. De vacature is ontstaan door de fusie van de gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout.
Het weer: Naast zonnige perioden zijn er opnieuw ook enkele wolkenvelden. De noorderwind blijft zwak tot matig en het wordt in de middag omstreeks 19 graden. Donderdag verandert er nog weinig.

Beeld: MeteoGroup
Ga je vandaag met de auto op pad? Check dan hier de files.

En dit moet je ook nog weten:

  • 1
  • 2
  • 3

Vanavond op tv: Weet je nog?

Weet je nog...? Henk Angenent won de Elfstedentocht in 1997. En weet je nog dat Haagse Lloyd zijn duivenliefde met ons deelde in 2011 en dat ontroerende interview met de 100-jarige Jansje Voorbergen in Trots. In 'Weet je nog?' kijken we elke woensdag vanaf 17:00uur terug naar de mooiste fragmenten.
Met vandaag de theelepelverzameling van Nel Bakker uit Leiden, de Miss Travestie-verkiezing in 2006, de bijzondere collectie rouwauto's van Johan van der Meer en Zing met me mee.