Jongelingen van ADO houden Al Wahda op gelijkspel

Lorenzo van Kleef maakte tegen Al Wahda het enige Haagse doelpunt.
Lorenzo van Kleef maakte tegen Al Wahda het enige Haagse doelpunt. © Soccrates Images
DEN HAAG - ADO Den Haag heeft de oefenwedstrijd tegen Al Wahda met 1-1 gelijkgespeeld. Het duel werd gespeeld in Gilze, waar de ploeg uit Abu Dhabi van voormalig ADO-trainer Maurice Steijn de afgelopen weken een trainingskamp had belegd.
ADO speelde vooral met de jongelingen. Elson Hooi was er ook weer bij na een avontuur op de Gold Cup. Dion Malone maakte na het herstel van een liesblessure weer zijn eerste minuten. De verdediger moest na een paar minuten voor de rust het veld weer verlaten, omdat hij teveel last kreeg van zijn oude blessure.
Binnen het kwartier opende ADO de score, toen Lorenzo van Kleef allert reageerde. De 21-jarige middenvelder had een dag eerder zijn contract verlengd tot 2021. Vier minuten later maakte Ismael Matar gelijk voor de ploeg van Steijn, die in het Midden-Oosten gezelschap heeft gekregen van Mark Wotte. In de tweede helft had ADO het overwicht, zonder dat dit uitmondde in doelrijpe kansen.
Scoreverloop ADO Den Haag - Al Wahda: 1-1 (1-1)
  • 1-0 Van Kleef
  • 1-1 Matar
Opstelling ADO Den Haag: Havekotte; Malone (46 Van Ewijk), Kuipers, Muringen, Polley; Rieder (70 Amofa), Asmelash, Van Kleef; Van Kins (70 Van Mill), Ladan (Van Wetten), Hooi (46 Boussakou).