ADO-talent Lorenzo van Kleef sluit mooie week af: 'Alles verloopt vlotjes'

DEN HAAG - Jongeling Lorenzo van Kleef (18) heeft een mooie week achter de rug. De middenvelder van Jong ADO Den Haag verlengde zijn contract tot 2021 en maakte donderdag ook nog eens de enige Haagse treffer in het oefenduel met Al Wahda (1-1).

'Ja, het gaat goed', zegt Van Kleef met een brede glimlach. 'Ik heb nu drie weken mee mogen trainen met de selectie en alles verloopt eigenlijk vlotjes.' Van Kleef was goed voor vier goals in de afgelopen oefenwedstrijden, waarin hij van trainer Fons Groenendijk de nodige minuten kreeg.

'Ik mocht tegen Al Wahda ook weer 90 minuten spelen. Dat zegt toch wat. Maar in principe speel ik gewoon volgend seizoen met Jong ADO in de derde divisie op zondag. Ik hoop wel dat ik dicht tegen het eerste aan zit. Ik ben nog een jonge jongen van 18 jaar, maar ik ben er wel klaar voor. Uiteindelijk is het natuurlijk aan de trainer om dat te beslissen. Aan de andere kant is het ook goed om in die derde divisie tegen senioren te spelen.'

'Hecht team'

De 'jeugd' van ADO speelde donderdag met 1-1 gelijk tegen Al Wahda, dat begin augustus uit gaat komen in de Aziatische Champions League. 'Ik denk dat wij het gewoon goed hebben gedaan. We zijn dan wel jonge jongens, maar ook een hecht team', aldus Van Kleef.

Meer over dit onderwerp:
LORENZO VAN KLEEF ADO DEN HAAG AL WAHDA
Deel dit artikel: