Mannen opgepakt voor knock-out slaan Hillegommer

HILLEGOM - De politie heeft twee verdachten uit Almere aangehouden voor de ernstige mishandeling van een man uit Hillegom. Het 27-jarige slachtoffer raakte begin augustus zwaargewond toen hij werd aangevallen in het centrum van Almere.

De Hillegommer liep met een vriend van een poolcentrum naar het station toen hij bewusteloos werd geslagen. Hij hield een gebroken neus, gebroken tanden, een gescheurde lip en gekneusde ribben over aan de mishandeling.

Op basis van getuigenverklaringen en camerabeelden heeft de politie afgelopen weekend twee mannen kunnen houden. Het tweetal zit op dit moment nog vast.

'Als hij niet had ingegrepen'

Na de mishandeling plaatste Noël de vrouw van het slachtoffer foto's van haar man en een emotioneel bericht op Facebook. 'Een goede vriend zag hoe hij met veel kracht meerdere malen schoppen tegen zijn hoofd heeft gekregen, als hij niet had ingegrepen dan had ik nu geen man meer gehad en mijn kinderen geen vader meer', schreef ze.

Zaterdag hoorden Noël en haar man dat de verdachten waren aangehouden. 'Ik was die dag jarig, een beter verjaardagskado kon ik me niet wensen. Natuurlijk is het goed nieuws, maar de mannen moeten nog wel veroordeeld worden.' Op de vraag hoe het met haar man gaat, antwoordt ze: 'Hij gaat met kleine stapjes vooruit, maar hij heeft nog een lange weg te gaan.'  

LEES OOK: Man (27) uit Hillegom zwaar mishandeld in Almere

Meer over dit onderwerp:
HILLEGOM ALMERE MISHANDELING POLITIE
Deel dit artikel: