Steekpartij Den Haag: kind (10) gewond, moeder opgepakt

DEN HAAG - Bij een steekpartij in een woning aan de Trezoriersdreef in stadsdeel Escamp in Den Haag is een jongetje gewond geraakt. Het slachtoffertje is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet bekend hoe het met het kind gaat.
Volgens de politie is het slachtoffer van de steekpartij een jongetje van 10 jaar oud. Bij het incident sneuvelde volgens de getuige een ruit van de woning op de eerste etage en hing de jongen met een bloedende arm naar buiten. De getuige vertelde verder nog dat aan de steekpartij enorm geschreeuw van het kind vooraf ging.
De politie bevestigt dat het om een steekpartij in de relationele sfeer gaat waarbij een verdachte, de 48-jarige moeder van het jongetje, is aangehouden. Volgens ooggetuigen is de moeder van het slachtoffer met het jongetje meegegaan naar het ziekenhuis. Ook zij is volgens de politie gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De jongen woont met zijn beide ouders in de woning. De politie heeft de omgeving van het huis afgezet en doet nog verder onderzoek naar wat er zich in de woning heeft afgespeeld.