Zuiderpark op z'n kop tijdens Den Haag Outdoor

DEN HAAG - Het Zuiderpark in Den Haag staat zaterdag vanaf 12.00 uur op z'n kop voor het dancefestival Den Haag Outdoor. Op vijf podia staan meer dan 50 internationale dj's met onder meer Techno, Deephouse, Latin, Urban en Disco.

Zo treden Partysquad, Benny Rodrigues, Lucien Foort, Roog, B2B en Erick E op. Naast vele dj's is er ook een podium met foute hits: Het Grote Foute Feest Den Haag. Met onder anderen Jody Bernal, John de Bever en policiticus Elias van Hees.

Ov, fiets of auto

Het feestje betekent wel behoorlijk wat drukte in en rondom het Zuiderpark. De organisatie adviseert mensen dan ook om met het openbaar vervoer te komen. Speciaal voor Den Haag Outdoor rijden er extra trams tussen 23.00 en 00.00 uur, zodat vertrekkende bezoekers snel van het terrein af zijn.

Wie op de fiets komt kan met de fiets gewoon tot helemaal aan de ingang komen. Kom je met de auto, dan adviseert de organisatie te parkeren bij Parking Leyweg 2. De garage blijft langer open dan normaal, je kunt uitrijden tot 00.00 uur.

LEES OOK: Welke wegen in Den Haag gaan dicht voor de BinckBank Tour?

denhaagoutdoor

Het is tijd om in de “Den Haag Outdoor sfeer” te komen!!!😉🎪☀ Nog maar 2 nachtjes en dan is het ein-de-lijk weer zover! 5 héérlijke overdekte area's, meer dan 50 Geweldige Artiesten, Fijne Foodtrucks, Lekkere Drankjes, en natuurlijk de ALLERLEUKSTE mensen en dat allemaal in ons prachtige Zuiderpark!🌳 Hier krijg je toch wááááánzinnig veel zin van! Wij in elk geval wel!

TAG jouw Festival vrienden en tot zaterdag allemaal!!!💃🏻 ➤ Tickets: www.denhaagoutdoor.com

#DenHaagbruîst #mishetniet #5Areas #DenHaag #Zuiderpark #Techno #Techhouse #Deephouse #House #Latinhouse #Latin #Eclectic #Urban #Classics #Disco #Hollands

Meer over dit onderwerp:
DEN HAAG DEN HAAG OUTDOOR ZUIDERPARK
Deel dit artikel: