Tim Coronel uit Zwammerdam in Expeditie Robinson

Tim Coronel doet mee aan Expeditie Robinson
Tim Coronel doet mee aan Expeditie Robinson © RTL
ZWAMMERDAM - Hij mag het naar eigen zeggen eindelijk van de daken schreeuwen. Tim Coronel doet mee aan Expeditie Robinson. De autocoureur uit Zwammerdam laat dit weten op Twitter. Coronel zegt trots te zijn dat hij dit avontuur samen met de andere deelnemers aan mocht gaan.
De coureur was tijdens zijn deelname op het eiland in gezelschap van twee regiogenoten, oud-handbalster Yvette Broch en zangeres Shary-An. Samen met onder andere zanger Thomas Berge, RTL-verslaggever Jaap van Deurzen en presentator Rob Geus hebben zij drie weken moeten zien te overleven op een onbewoond eiland op de Filipijnen. In totaal doen er twintig deelnemers mee aan het programma.
Een avontuur als Expeditie Robinson is de coureur uit Zwammerdam niet vreemd. Hij deed meerdere keren mee aan de zware Dakar-rally. Op Twitter reageren fans enthousiast op zijn deelname aan Expeditie Robinson, al vragen ze zich wel af of hij zijn weken op het onbewoonde eiland niet stiekem afwisselt met zijn tweelingbroer Tom Coronel.
De eerste aflevering van Expeditie Robinson wordt op zondag 1 september uitgezonden op RTL 4. Het programma duurt zestien weken.