Tram 6, 11 en 12 rijden tot 1 september om vanwege werkzaamheden

© Maarten Brakema
DEN HAAG - Moet je tussen vrijdag 23 augustus en zondag 1 september met de tram in de buurt van de Delftselaan in Den Haag zijn, of je moet er langs om op jouw bestemming te komen, let dan goed op. In die periode vinden daar werkzaamheden plaats waardoor tram 6, 11 en 12 een andere route rijden. Een aantal haltes komt te vervallen.
Tram 6 rijdt tussen Leidschendam Noord en de Grote Markt zijn normale route. Vervolgens neemt 'de zes' de route van tram 4 tot aan het Leyenburg ziekenhuis. Dat betekent dat de haltes Brouwersgracht tot en met Nunspeetlaan vervallen. Tram 11 rijdt de normale route van Scheveningen Haven naar tijdelijke eindhalte Loosduinseweg. Haltes Delftselaan tot en met Den Haag HS vervallen.
Tussen Duindorp en de halte Cartesiusstraat rijdt tram 12 zijn normale route. Vervolgens rijdt de tram van haltes De la Reyweg tot en met Brouwersgracht de route van tram 2 en 4 en vervolgens tot aan halte Haagse Markt de route van tram 6. Hierop vervolgt tram 12 zijn normale route tot aan eindpunt Den Haag HS. De haltes Loosduinseweg tot en met Delftselaan worden overgeslagen. Een kaart met de wijzigingen is hier te vinden.