Drie 'fietsendieven' slaan Hagenaar (34) bewusteloos na uitgaan

Archieffoto
Archieffoto
DEN HAAG - Een 34-jarige Hagenaar is flink toegetakeld toen hij na het uitgaan drie mannen toesprak die vermoedelijk zijn fiets wilden stelen. Dat gebeurde zaterdag op de Laan van Poot in Den Haag. De recherche zoekt getuigen van de mishandeling.
Het slachtoffer verliet rond 04.00 uur een horecagelegenheid en liep naar zijn fiets. Hij zag dat er drie mannen rond zijn fiets stonden om hem vermoedelijk te stelen. Toen het slachtoffer de mannen daarop aansprak, kreeg hij een harde klap tegen zijn hoofd. Het slachtoffer viel daardoor op de grond en raakte korte tijd buiten bewustzijn. Toen hij weer bij kwam zag hij dat er drie mannen wegrenden langs het terrein van Houtrush Squash in de richting van de Vogelwijk.
Het slachtoffer is naar de portier van een nabij gelegen horecagelegenheid gelopen en schakelde daar de politie in. Volgens het slachtoffer waren de verdachten drie mannen met een blanke huidskleur, van ongeveer 1.85 meter lang. Zij hadden een normaal postuur, waren tussen de 25 en 30 jaar en spraken Nederlands. In de omgeving is gezocht naar de drie mannen, maar zij zijn niet meer aangetroffen. Het slachtoffer is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.