ADO-supporters sorteren 10.000 knuffels op harde oogjes en batterijen

Knuffels sorteren
Knuffels sorteren © Omroep West
RIJSWIJK - Supporters van ADO Den Haag en hun familie sorteren zaterdag de vracht aan ingeleverde pluche beesten op harde oogjes en batterijen voor de knuffelgooi-actie tijdens het duel Feyenoord-ADO op 15 september. Voor de deur bij Kringloop Rijswijk staan containers en zakken vol knuffelbeesten rond een lange tafel. Stoere mannen met grote tatoeages laten de knuffels één voor één door hun grote handen gaan, zodat er straks in de Kuip niet met iets hards of scherps wordt gegooid.
ADO-supporters sorteren knuffels op harde oogjes en batterijen
Vanwege de grote hoeveelheid aan knuffels hebben ADO-supportersgroepen FCDH, Haagsche Bluf en Fansupport een actie bedacht: adopteer een knuffelbeer voor 1 euro. Dat geld gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Ook worden er gesponsorde knuffels aan andere goede kinderdoelen gegeven.
Elke beer vertegenwoordigt een waarde van 1 euro. Wil je bijvoorbeeld tien beren adopteren maak dan 10 euro over naar rekeningnummer: NL86 INGB 0007 7185 08 t.n.v. Supportersvereniging Haagsche Bluf o.v.v. Adopteer een knuffelbeer