Quick en Westlandia verliezen seizoensouverture

Édouard Duplan in actie voor Westlandia
Édouard Duplan in actie voor Westlandia © Orange Pictures
REGIO - Derde divisieclubs Westlandia en Quick hebben allebei hun eerste wedstrijd van het seizoen verloren. Westlandia ging bij het gepromoveerde Hoogland met 1-0 onderuit. Quick-keeper Jari Puister moest op bezoek bij HSC ’21 vier keer de bal uit het net halen: 4-1.
Hoogland promoveerde vorig seizoen via de nacompetitie naar de derde divisie. De ploeg uit de provincie Utrecht scoorde na 37 minuten voetballen het enige doelpunt van de wedstrijd.
De tweede helft was Westlandia de betere ploeg op sportpark Langenoord. De Naaldwijkers konden het overwicht niet omzetten in doelpunten. Bij Westlandia maakte oud-ADO-aanvaller Édouard Duplan zijn competitiedebuut.

Flinke tik

Quick kreeg in Haaksbergen een flinke tik te verwerken. De mannen van Paul van der Zwaan verloren met 1-4 van thuisploeg HSC’21. Bij rust stond het in Overijssel al 3-0. Frank van der Heiden maakte tien minuten voor tijd nog een eretreffer voor de Haagse ploeg.