Rob de Nijs valt tijdens optreden van het podium

Rob de Nijs valt van het podium tijdens een optreden in Naaldwijk.
Rob de Nijs valt van het podium tijdens een optreden in Naaldwijk. © still WOS
NAALDWIJK - Rob de Nijs is dinsdagavond van het podium gevallen tijdens zijn optreden op het afsluitingsfeest van het Valstar Wielerspektakel in Naaldwijk. Op een filmpje is te zien dat de zanger tijdens het lied 'Banger Hart' naar achteren valt en een flinke smak maakt.
De zanger is na zijn val nagekeken door een arts in zijn kleedkamer. Inmiddels gaat het weer beter met de zanger, zegt zijn manager tegen mediapartner WOS. Rob de Nijs heeft niets aan de val overgehouden, maar gaat het wel rustig aan doen de komende dagen.  
Een bezoekster die op het feest was vertelt dat het leek alsof hij onwel werd. 'Hij viel van het podium af en is meteen weggebracht. De dj die er was, pakte het feest op en zette de muziek weer aan. Buiten stonden er nog wel wat diehard-fans die bezorgd waren, maar het was niet zo dat de hele sfeer weg was.'

Zanger bedankt voor steun

Zelf laat Rob de Nijs op Twitter weten dat het er allemaal erger uitziet dan dat het is. 'Voor mensen die nu zeggen: 'die ouwe moet stoppen' dat gaat nog niet gebeuren!'. Verder dankt hij iedereen voor alle berichtjes en steun.