We zijn er bijna! Frans Bauer en minister Koolmees schuiven aan in talkshow FRITS!

© Talkshow FRITS!
DEN HAAG - Talkshow FRITS! begint zaterdagavond om 17.00 uur aan een nieuw seizoen op TV West. In de eerste uitzending blikt presentator Frits Huffnagel nog even terug op de hoogtepunten uit het afgelopen seizoen.
Er kwamen verschillende mooie momenten voorbij. 'De uitzending in aanloop naar het Eurovisie Songfestival was voor mij persoonlijk een hoogtepunt. Helemaal omdat Duncan Laurence dit jaar voor Nederland heeft gewonnen. Voorafgaand lieten wij ons informeren door mister songfestival Cornald Maas en twee oud-deelnemers', vertelt de presentator.
'Meli, Meli, twee woorden uit een nummer van Ronnie Flex en Numidia el Morabet hebben we dagenlang niet meer uit ons hoofd kunnen krijgen. Numidia vertelde dat ze na een korte ontmoeting met Ali B. werd uitgekozen als zangeres voor deze hit. Daarnaast vertelde ze openhartig over de burnout die ze kreeg tijdens haar carrière', besluit Frits Huffnagel.

Eerste nieuwe aflevering

Zaterdag 14 september is de eerste nieuwe aflevering te zien met onder meer de voorzitter van de JOVD en tv-presentator Splinter Chabot. Later dit seizoen zullen onder anderen Karin Bloemen, Bram van der Vlugt, Frans Bauer en minister Wouter Koolmees aanschuiven als tafelgast bij FRITS!
De opnames van de talkshow FRITS! vinden elke donderdagmiddag plaats in de tv-studio van Omroep West. Lijkt het je leuk om eens bij zo'n opname aanwezig te zijn? Mail dan naar frits@omroepwest.nl