A4 weer vrij, verkeer stond na ongeluk anderhalf uur lang in de file

HOOGMADE - Verkeer op de A4 richting Amsterdam moest donderdagochtend rekening houden met veel vertraging. Rond 6.30 uur gebeurde er een ongeluk bij Hoofddorp.

Vanwege dit ongeluk werden drie rijstroken afgesloten. Ook de afrit Hoofddorp ging dicht. De ANWB waarschuwde sinds 7.15 uur voor meer dan een uur vertraging vanaf Hoogmade. Het verkeer stond tot 8.00 uur stil over een lengte van achttien kilometer. Rond 8.15 uur werden de afgesloten rijstroken weer vrijgegeven en nam de file snel af qua lengte. Hoe het ongeluk kon gebeuren en hoeveel voertuigen bij de aanrijding betrokken waren, is niet bekendgemaakt.

Vanwege de file op de A4 waren er ook problemen op de A44. Daar stond rond 8.00 uur zeven kilometer file voor de aansluiting met de A4. Dit kostte ongeveer twintig minuten extra, volgens ANWB-woordvoerder Arnoud Broekhuis. Ook vanaf de N207 had het verkeer moeite om de A4 op te komen. Bij Leimuiden stond rond 7.45 uur zeven kilometer file, eveneens goed voor twintig minuten vertraging. Ook op de A4 richting Den Haag was het donderdagochtend druk. Daar moest het verkeer rekening houden met een half uur vertraging. Bekijk hier de actuele verkeersinformatie.

 

 

Meer over dit onderwerp:
A4 ZOETERWOUDE HOOGMADE
Deel dit artikel: