What not to wear met Prinsjesdag: Frank en Rogier geven tips

Frank en Rogier geven Nicolette kledingtips voor Prinsjesdag
Frank en Rogier geven Nicolette kledingtips voor Prinsjesdag © Omroep West
DEN HAAG - Geen lange jurk, pas op met bont en hoe warm het ook is: absoluut geen korte mouwen. Wie met Prinsjesdag in de Ridderzaal zit als onze koning de troonrede voorleest, moet zich aan heel wat kledingvoorschriften houden. Om het allemaal wat makkelijker te maken geven Frank en Rogier van het televisieprogramma 'Paleis voor een prikkie' de beste kledingtips voor een middagje Ridderzaal.
In het Omroep West-programma Prinsjesjournaal nemen Frank en Rogier presentator Nicolette Krul mee om te laten zien met welke outfit je de show steelt tijdens Prinsjesdag. Naast een 'geraffineerde en decente' outfit mag mag een bijpassende en opvallende hoed natuurlijk niet ontbreken.
Frank en Rogier geven kledingtips voor Prinsjesdag
In het Prinsjesjournaal kom je alles te weten over onze democratie en word je op de hoogte gehouden wat er in Den Haag te beleven valt op weg naar de derde dinsdag in september: Prinsjesdag. Het Prinsjesjournaal start op donderdag 12 september om 19.50 uur en is tot en met Prinsjesdag elke dag te zien (behalve op zondag), na het TV West Nieuws.