Noordwijk is koploper af in tweede divisie, Scheveningen scoort weer niet

REGIO - Noordwijk heeft zich maar één week koploper kunnen noemen in de tweede divisie. Door een 1-1 gelijkspel tegen TEC staan de kustbewoners twee punten achter lijstaanvoerder IJsselmeervogels. Scheveningen heeft ook in de vijfde wedstrijd van de competitie niet kunnen scoren. De Schollekoppen verloren op bezoek bij de Treffers met 1-0.
Noordwijk kwam nog wel op voorsprong in Tiel. Na een half uur spelen maakte Nick Van Staveren maakte na een afgeslagen corner het openingsdoelpunt. Dit was tevens de ruststand.
Na rust maakte TEC al snel de gelijkmaker via Nick Hak. Noordwijk probeerde daarna nog wel de winnende treffer te forceren, maar het mocht niet baten. P
Noordwijk 'komt goed weg met punt tegen TEC'
ositieve noot is dat Noordwijk ook na vijf wedstrijden op het hoogste amateurniveau nog zonder verlies is.

Laatste plaats

Het doelsaldo van Scheveningen vertelt het hele verhaal van de club dit seizoen. De ploeg van trainer John Blok heeft nul doelpunten gescoord en slechts zes doelpunten tegen gekregen na vijf wedstrijden. Daardoor zijn de Schollekoppen terug te vinden op de laatste plaatst met één punt.
Ook tegen de Treffers werd met een klein verschil verloren. Coen Maertzdorf maakte een kwartier voor tijd de Groesbeekse treffer. Ondanks een Schevenings slotoffensief bleef het bij 1-0 in Gelderland.

Rijnsburgse Boys pakt punt

Rijnsburgse Boys heeft een punt gepakt tegen Jong Volendam. De ploeg uit Noord-Holland kwam op de Middelmors na twintig minuten op voorsprong. Derry Murkin tikte een voorzet binnen. De 0-1 voorsprong van de Wijdbroeken stond meer dan een uur op het scorebord.
Het was Opoku die uiteindelijk scoorde voor 'de Uien'. Hij kwam in de 85ste minuut binnen de lijnen en scoorde een paar seconden later. Een voorzet van Marc Magan werd op waarde geschat door de boomlange verdediger: 1-1. Daar bleef het bij op de Middelmors.
Henk Wisman zat lang te wachten op goal: 'Waren erg onzorgvuldig'
TEC - Noordwijk: 1-1 (0-1)
  • 0-1 Van Staveren