Uitvaart vermoorde Maynard aanstaande zaterdag, veel steun voor Alphense Boys

Kelvin Maynard tijdens een warming-up voor Alphense Boys
Kelvin Maynard tijdens een warming-up voor Alphense Boys © Orange Pictures
ALPHEN AAN DEN RIJN - De uitvaart van Alphense Boys-voetballer Kelvin Maynard is aanstaande zaterdag in Amsterdam. Een afvaardiging van de spelersgroep, technische staf en het bestuur van de voetbalvereniging Alphense Boys zal de afscheidsplechtigheid bijwonen.
Een dag later staat de eerste wedstrijd van de voetbalclub uit Alphen aan den Rijn sinds de dood van hun teamgenoot op het programma. Voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen RKAVV wordt de 32-jarige voetballer op het veld herdacht door zijn ploeggenoten. Dat meldt mediapartner Studio Alphen.
Vorige week woensdagavond werd de 32-jarige Maynard doodgeschoten in zijn woonplaats Amsterdam. De training van het eerste elftal van Alphense Boys werd donderdagavond geschrapt. In plaats daarvan was er een besloten bijeenkomst met de selectie. Het duel van afgelopen weekend, Hollandia - Alphense Boys, werd uitgesteld vanwege Maynards overlijden.

Veel steunbetuigingen

Afgelopen maandag heeft het team de trainingen hervat. Dinsdagavond bracht een vertegenwoordiging van het eerste elftal en bestuur van voetbalvereniging ARC een condoleancebezoek aan de spelersgroep en technische staf van Alphense Boys. Ook vanuit veel andere kanten zegt Alphense Boys veel steunbetuigingen te hebben ontvangen.