Geen vergunning De Uithof voor tentconstructie

DEN HAAG - De Uithof in Den Haag had geen vergunning voor de tentconstructie boven het binnenterrein van de schaatsbaan. Dit zegt een woordvoerder van wethouder Norder.
De overkapping stortte dit weekend in door de vele sneeuwval. Niemand raakte gewond. Volgens de woordvoerder zal de gemeente waarschijnlijk geen toestemming geven als De Uithof een aanvraag doet voor eenzelfde constructie boven de funring. De Uithof moet dus op zoek naar een andere oplossing.Eigenaar Hans Bronsgeest van De Uithof zegt niet te weten of er een vergunning is voor de tentcontructie. Wel heeft hij bij de gemeente een aanvraag gedaan voor een vergunning voor een nieuwe overkapping. De tentconstructie staat al zeven jaar.  Verscherpt toezichtNorder heeft De Uithof onder verscherpt toezicht gesteld vanwege de vele incidenten van de afgelopen tijd. Zo stortte het dak vorig jaar ook al een keer in en waren er problemen met ammoniakleidingen.

  • De Uithof had geen vergunning voor tentconstructie
[jwplayer|config=roosaudio|file=http://media.omroepwest.nl/windows/audio//2010/VORK uitbaan onder verscherpt toezicht.mp3]

Deel dit artikel: