Opnieuw personen aangehouden in ‘rovershol’ Boskoop

De spullen die in het 'rovershol' in Boskoop zijn gevonden
De spullen die in het 'rovershol' in Boskoop zijn gevonden © Politie Alphen aan den Rijn
BOSKOOP - De politie heeft opnieuw mensen aangetroffen in het 'rovershol' in Boskoop. Agenten die vrijdagochtend langs de ruimte onder de N207 kwamen, zagen dat er een deur was opengebroken. Binnen vonden de agenten twee mannen. De twee zijn ter plekke aangehouden.
In het 'rovershol' lagen verschillende rugzakken met, zoals de politie het noemt, 'zeer discutabele inhoud'. Op Facebook plaatsten de agenten een foto van de spullen. Er zit van alles tussen: van maskers tot knuppels en van verrekijkers tot nijptangen.
Of de twee mannen die aangehouden zijn ook echt iets met de spullen te maken hebben, moet nog blijken. De ruimte is groot en de goederen lagen door het hol verspreid. De politie zoekt niet uit of de mannen aan de spullen te koppelen zijn. Daar is namelijk DNA-onderzoek voor nodig en dat is te duur. Agenten gaan wel kijken of er gestolen goederen tussen zitten. De rest wordt vernietigd.
Een paar weken geleden hield de politie vier mannen aan in het 'rovershol'. Ook toen werden er allerlei spullen, waaronder twee fietsen, gevonden.